torsdag 28 februari 2013

Vågor

Man kunde även tror att det var vind som blåste! I alla fall, blev det en mycket luftig, varm kvilt. Och lägg märke till hur man har "fussy cut" olika marina motiv i mitten! Och tråden, som inte syns precis, gick också i red, white, and blue! Alltid roligt när man kan samarbete med en duktig kviltare!

Steam (ånga), eller Vågor

Här fick jag hjälpa till med en marin-inspirerad blockhus topp. Vad kunde vara bättre än lite vågor som böljade över hela täcket!

tisdag 26 februari 2013

Rose

Härligt att få jobba med vår redan! Eller är det rent av sommar rosor? Säg vem skulle kunna motstå ett sådant täcke?!? Visst blir man glad?!

fredag 22 februari 2013

Simple Feather Meandering

Här har vi en mycket välsytt täcke med ett stark, inbyggt mönster. Här vill vi inte ta ifrån den starka upplevelsen, utan bara ge den liv och binda samman alla lager. Jag har ett väldigt omväxlande jobb!

fredag 15 februari 2013

Tulpan Rondell

Närbild av tulpanen.

Tulpan Rondell

Här är min senaste mönster till Fat Quarter tidningen. Mycket enkelt. Lätt att ändra färgerna.
Här har jag igen, använt mig av tras/ruffs teknik för att få lite mer tredimensionella blommor.
Visst blir man alltid glad av tulpaner!

lördag 9 februari 2013

Rose

En favorit som jag aldrig tröttna på. En vacker klassiker som blir alltid bra!

Fire Bird

Om man letar efter ögon, kan du hitta fåglarna! Det är alltid roligt att arbete med duktiga kviltare! Och jag har roligt jämnt!

Fire Bird

Ytterligare en perfekt kvilttop för maskin kvilting! Vad skulle man annars göra med alla vit bakgrund och dem breda bårderna? Fire Bird, eller Eld Fågeln är en ganska tät mönster som bringar liv till denna täcke. Här är mycket tid och precisions arbete som har skapat en underbar täcke!

söndag 3 februari 2013

Custom handväskor

Jag fick in denna quilt och både kviltaren och jag tittade på den och funderade vad jag skulle göra med den. Jag grunnade länge, men till slut, bestämde mig att ta den tid som behövdes att få fram handväskorna. Det blev custom quilting. Varje handväska har en unik mönster, med gles stippling emellan dem. Det var roligt att sitta och tänka ut olika design och sedan utföra dem. Vi både blev mycket nöjda! Kul!